top of page

Verkrijgbaar in de shop

Bij Old-Skool Tattooing hebben wij een prachtig assortiment nazorg producten voor    behandeling en onderhoud van uw nieuw gezette tattoo of piercing.

                                    

                                                   Alleen verkrijgbaar in de shop!

Hustle butter

Hustle Butter DeLuxe

Hustle Butter Deluxe is een 100% natuurlijke, 100% biologische, VEGANISTISCHE crème voor de nazorg van uw tatoeage. 

# 1 Als best beoordeelde tattoo-nazorgproduct onder tattoo artiesten en klanten met verbazingwekkende waarde bij het neigen naar zwelling en huidontsteking.

Naast het feit dat het een hoofdbestanddeel is in de nazorg van tatoeages, is Hustle Butter Deluxe een ideale aanvulling op uw dagelijkse huidverzorgingsroutine en biedt het onmiddelijke verlichting van de droge, gebarsten huid, waardoor u dag na dag zacht en glad wordt.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

- Geneest de nieuwe tatoeages sneller

- Verjongt oude tatoeages

- Helemaal natuurlijk

Balm Tattoo Sunblock

Balm Tattoo SunBlock

DIRECT DE ZON IN! Deze balsem heeft dezelfde eigenschappen als de Balm Tattoo Classic met daarbij de hoge beschermingsfactor van SPF 50+. Meerdere malen per dag een dun laagje aanbrengen. Gebruik de Balm Tattoo SunBLock voor beter behoud van kleuren. 

Balm Tattoo Classic

Balm Tattoo Classic 

Balm Tattoo Classic is een aftercare balsem ter ondersteuning van de huid na het plaatsen van een tatoeage. Werkt tevens verkoelend, een paar keer per dag dun laagje aanbrengen is voldoende. 

Balm Tattoo Shots & Soaps Classic

Balm Tattoo Shots & Soap Classic

Balm Tattoo Shots & Soap Classic bevat de zelfde balsem als de grote tubes Balm Tattoo Classic 30 gr. die in de shop verkrijgbaar zijn en nu samen met een zeepvrije wasgel, zodat je je  tattoo nog beter kunt verzorgen. De shots zijn ideaal voor kleine tattoos  of om mee te nemen. 

Balm Tattoo Vegan Gel

Balm Tattoo Vegan Gel

Een verkoelende en huidherstellende gel om de tattoo mee te wassen. Gebruik deze gel als aanvulling op de Balm Tattoo aftercare balsem. 

Protolind Spray

Prontolind spray 75ml

Antibacteriële piercing spray voor goede verzorging van de huid. Geschikt voor alle uitwendige piercings. Prontolind Piercing Spray 75ml is klein van formaat en bij uitstek geschikt om overal mee naar toe te nemen om uw net gezette piercing te verzorgen.

 

Gebruik: Bevochtig de huid op korte afstand enkele keren en laat het product enkele minuten inwerken. Verwijder vuil en korstjes met behulp van pluisvrije wattenstaafjes. Piercing sieraden hoeven niet verwijderd te worden. Gebruik het product 3-5 maal per dag tijdens het genezing proces. Na openen van het product  is Prontolind spray 3 maanden houdbaar. €10,- 

bottom of page