top of page
  • Foto van schrijverOld-Skool Tattooing

De zon is in aantocht🌞Bescherm uw tatoeages.Het zonnetje begint weer heerlijk volop te schijnen en de armen en benen gaan weer bloot om een prachtig zomer kleurtje te krijgen


Wij van Old-Skool Tattooing genieten hier ook erg van en willen graag onder aandacht brengen dat de getatoeëerde lichamen wel wat aandacht nodig hebben voor ze het zomer zonnetje ingaan.


Het insmeren van het lijf is niet alleen goed ter voorkoming van huidkanker maar ook erg belangrijk voor het behoud van de mooie tatoeages op uw lichaam. Bescherm uw huid en tatoeages met een hoge factor zonnecrème zodat de kunstwerken op uw huid de tand des tijd doorstaan.


Net een verse tattoo laten zetten en toch van het zonnetje willen genieten? dan hebben wij bij Old-Skool Tattooing de Balm Tattoo Sunblock voor het beschermen van uw net vers gezette tattoo. Een balsem met dezelfde huidherstellende eigenschappen als de Balm Tattoo Classic met daarbij de hoge beschermingsfactor van SPF 50+. Meerdere malen per dag een dun laagje aanbrengen. Gebruik de Balm Tattoo Sunblock voor het behoud van kleuren. Verkrijgbaar in de shop.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page